Ta strona używa plików cookies. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, w jaki sposób z nich korzystamy oraz jak je wyłączyć, kliknij [polityka cookies]. Aby ta informacja nie pojawiała się więcej kliknij [zgadzam się].
KATEGORIE
 
NOWOŚCI

------------------------
Pokaż wszystkie

 


Polityka prywatności skepu Love for Pets


Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres loveforpets@wp.pl bądź telefonicznie pod numerem  +48781881880.


MOJE KONTO
  Logowanie
  Załóż konto
  Przypomnij hasło
 
SUBSKRYPCJA

 

 
JĘZYK
   
 
WALUTY
 
INFORMACJE
  O mydłach
  Czas realizacji zamówienia
  Odstąpienie od umowy
  Formy płatności
  Koszt dostawy
  współpraca
  Reklamacje i zwroty
  Polityka prywatności
  O składnikach
  Regulamin zakupów
  Certyfikaty i świadectwa
  Blog Love for Pets
  Mydlarnia Rudy Kot
  Kontakt
 

Witamy

Sklep zoologiczny z kosmetykami dla zwierząt LoveforPets.pl oferuje wybór naturalnych, ręcznie robionych mydeł dla zwierząt Love for Pets. W naszej ofercie, również dla groomerów, znajdziecie Państwo mydła uniwersalne i przeznaczone do różnych rodzajów skóry. Oferujemy kosmetyki z naturalnymi olejami i masłami roślinnymi, bez dodatków chemicznych.
Zapraszamy do zakupu najzdrowszych kosmetyków dla zwierząt oraz do częstych odwiedzin również naszego bloga: blogloveforpets.pl 

 
Oprogramowanie sklepu: Sklepna5.pl